Παραδόθηκε σε 15χρονο συμπολίτη μας, στον Πύργο Ηλείας, #αμαξίδιο ειδικού τύπου …

Παραδόθηκε σε 15χρονο συμπολίτη μας, στον Πύργο Ηλείας, #αμαξίδιο ειδικού τύπου που χρειάζεται για να διευκολυνθεί η καθημερινότητα του. #Ευχαριστούμε όλους, κάθε #σπίτι, #σχολείο, #δημόσιο_οργανισμό, #εταιρεία, #αθλητικό_χώρο, που συμμετείχε στην προσπάθεια αυτή. #ΣυνεχίΖΟΥΜΕ δυνατά, με πίστη, με πείσμα, με φροντίδα και αγάπη την συμμετοχή στην περιβαλλοντική♻️🌏💚 και κοινωνική ♿️❤️κινητοποίηση ώστε μέσα από τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μας να αυξήσουμε την κοινωνική δυναμική μας. 💪🏻💪🏻✊🏻Η συμμετοχή σας έφερε το αποτέλεσμα! Η συμμετοχή σας θα φέρει και τα επόμενα αποτελέσματα! Μην σταματάτε ποτέ, το περιβάλλον μας χρειάζεται και οι άνθρωποι το ίδιο. Η κατανόηση της αναγκαιότητας της συμμετοχής σε όλο το φάσμα της δράσης, από την συλλογή μέχρι την παράδοση σε μας, της κινητοποίησης, της ευαισθητοποίησης, της συλλογικής ευθύνης, της ομαδικής προσπάθειας, της αυτοοργάνωσης δείχνει πόσο σπουδαία πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε.
Πρώτη φορά δόθηκε ανακύκλωση τον Σεπτέμβρη του 17 και από τότε μέχρι σήμερα παραδόθηκαν τρία ειδικού τύπου αμαξίδια και τρία απλού. #ΣυνεχίΖΟΥΜΕ_μαζί γιατί έτσι είναι όλα πιο εύκολα, γιατί ότι #μοιράζεται_γινεται_πιο_ελαφρύ.

#LookToTheStars #NeverStopLookingUp #WeCanDoIt
Source

9 Σχόλια

  1. Μπράβο μπράβο μπράβο ❤️❤️❤️

  2. Μαρία μου ίσως χρειαστούν ακόμα χρόνια για να συνειδητοποιήσει ο κόσμος την αξία της προσφοράς και της ομαδικότητας, πως ένα ευτελές αντικείμενο μπορεί να προσφέρει ποιότητα ζωής σε έναν συνάνθρωπο ΑΜΕΑ και θέσεις εργασίας σε κάποιους άλλους… αξίζει να προσπαθούμε;;; σίγουρα αξίζει!!! Μπράβο για ότι κάνεις, εύχομαι κουράγιο και δύναμη!!!

  3. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!
    Είμαστε πάντα δίπλα σας!!!

  4. Συγχαρητήρια για ολο αυτο το εργο που κανετε!!!

  5. Έχω πολλά καπάκια που μπορώ να τα δώσω?γνωρίζει κάνεις?Είμαι πειραιά!

Leave A Comment